Импрегто предлага

ИМПРЕГНИРАНЕ
на дървесина, доставена от клиент.

ИМПРЕГНИРАНЕ на място при клиент.

ДОСТАВКА
на готова импрегнирана дървесина.

ТРАНСПОРТНИ услуги със собствен транспорт.

Импрегниране на дървесина, доставена от клиент.

Предлагаме импрегниране на дървен материал
доставен от клиент с дължина до 8 метра. Готовият продукт е със сертификат за качество и защита до 60 години от гниене, мухъл, плесен, гъби, дървояди. Защитата зависи от избраната степен на импрегниране и според предназначението /начина на употреба/ на дървения материал. Възможни са четири степени /класа/ на импрегниране.
ВИЖТЕ ТУК
Ипрегнирането дава живот на Вашите проекти!

Доставка на импрегнирана дървесина от склад.

Импрегниран дървен материал екстра качество
Греди, ребра, дъски, летви, талпи и ламперия от бял бор и смърч, добит в България.
Обработен и обеззаразен с препарат против синя и сива гъба и след това импрегниран.
Тук са всички типове, видове и размери дървен материал, който имаме на склад.

Импрегниране на място при клиент

При клиента се импрегнират дървени елементи или вече изградени дървени конструкции. Импрегнанта представлява течност, която се нанася под високо налягане със специално оборудване. Импрегнацията защитава дървото от гниене, мухъл, плесен, гъби и дървояди. Задължително условие за успеха на импрегнацията е конструкцията предварително да не е третирана с никакви химически агенти, като лакове, бои и т.н.
Тази услуга успешно се извършва на вече изградени покриви, огради и други дървени конструкции. Обработката се извършва с ново, високо технологично оборудване. То разпръсква препарата с много голямо налягане, което осигурява много добра покривност на обработените площи и проникване в дървесината. Продължителността на импрегнирането е различна, от един до няколко часа в зависимост от типа на конструкцията и площта за импрегниране. Ако се импрегнира в помещение, на закрито, след проветряването му и след пропиване на импрегнанта, още на следващия ден може да се работи.
Предлагаме след нанасянето на препарата против гниене, мухъл, плесен, гъби и дървояди възможност за последваща обработка на дървените конструкции със забавител за горене.

Транспортни услуги със собствен транспорт

Разполагаме със собствен парк от товарни автомобили 
Малък камион
с брезент и товароносимост до 1.5 тона полезен товар. Осигурява ефективен и гъвкав транспорт на малки по обем пратки с дървен материал.
Бордови камион интергриран с кран с товароподемност до 8 тона. Открит, без брезент. Позволява товарене с мотокари и кранове от всички страни. Самостоятелно и навсякъде може да товари и разтоварва. Ефективен транспорт на средно големи пратки до 8 тона.
Услуги с кран. Предоставяме кран за извършване на товаро-разтоварни дейности, необходими за вашия стоеж – цимент, тухли, керемиди, гипсокартон и други.

Направете запитване или поръчка

Свържете се с нас. С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси за цени, наличности и срокове за изпълнение и доставка.

Предимства

Водоустойчивост

Водоустойчивост


Обработката прави дървесината устойчива и на най-силните бури и дъждове

Анти-насекоми

Защита от насекоми


Гарантирана защита след обработка в автоклав с консервант, отблъскващ над 4240 вида насекоми в т. ч. дървоядни насекоми и не позволяващ развитието им под никаква форма.

Без гниене

Защита от гниене


Индустриално импрегнирания дървен материал от Импрегто е с 64 пъти по-голяма плътност, което го прави дългосрочно предпазен от развитието на гъби, плесени и гниене.

50 г. гаранция

До 60 г. гаранция


Всеки един елемент импрегниран в Завода за индустриално импрегнирана дървесина Импрегто, притежава сертификат за съответстващият на обработката му клас на употреба.

Това е 100% гаранция от Импрегто пред нашите клиенти и партньори!

Facebook
Facebook
YouTube